Frågor & svar
Varför är det så många titlar som är sålda?

I Slöjdmagasinets slöjdshop finns det många olika titlar, nya och begagnade. De sålda titlarna låter vi medvetet ligga kvar synliga för att visa på utbudet av tidigare utgivna handarbets-, slöjd och hantverksböcker samt häften som publicerats genom åren. De väcker minnen och intresse och kan komma åter i lager.

I sorteringsfunktionen kan olika val göras och bland annat dölja sålda produkter.

Kan jag komma och hämta min beställning i Sollentuna?

Slöjdmagasinet har ingen fysisk butik och tar inte emot kundbesök eller lämnar ut beställningar vid lagret.

Vilka avgifter tillkommer på min order?

Beställningar som skickas inom Sverige tillkommer frakt med 39 kr (fast frakt) och utanför Sverige tillkommer frakt med 120 kr (fast frakt).

Hur använder jag en rabattkod?

Om du handlar här i slöjdshoppen, ange din rabattkod i rutan “Meddelande till Kundservice/ ev rabattkod” i kassan.

Kan jag ändra eller avboka min order?

Så länge vi inte hunnit skicka dina varor går det bra att ändra eller avboka hela eller delar av din order. Kontakta Kundservice via e-post mailto:order@slojdmagasinet.se

Bild ur boken - Vinterblomster!
Hur betalar jag för min beställning i slöjdshoppen?

Du kan välja mellan Swish (betalning i mobil), PayPal (kortbetalning), Klarna Faktura (dela upp betalningen med faktura gäller för Sverige). När faktura väljs sker sedvanlig kreditprövning. Du måste vara fyllda 18 år för att göra beställning.

Bild ur boken - Brodera på ylle!
Hur söker jag efter en titel?

Överst på Slöjdmagasinet hittar du ett sökfält. Där kan du söka artikel med hjälp av fritext.

Vilka regler gäller för returer?

Vi accepterar byten och returer i 30 dagar. Observera dock att varan måste returneras i ursprungligt skick. Om varan är skadad när den returneras kommer avdrag att göras.

Jag vill returnera en eller flera varor, hur gör jag?

Väljer du att returnera en eller flera varor betalar du själv returfrakten. Obs, Du kan inte returnera mot postförskott. Observera att det är du som kund som har ansvaret för att din retur kommer tillbaka till oss. Tänk därför på att alltid spara inlämningskvittot när du returnerar en vara.

Returadress:
Slöjdmagasinet
Rotebergsvägen 9
192 78 Sollentuna

Jag har skickat tillbaka varor men inte fått tillbaka mina pengar?

Normalt tar det ca 3 veckor innan återbetalning på returer sker. Viktigt att du tillhandahåller namn, kontonummer (med cleringsnummer) och bank för att återbetalning ska kunna ske.

Hur lång leveranstid har ni?

Normalt är leveranstiden ca 7-10 dagar.

Varför får jag ibland vänta så länge på min beställda vara?

Blir en populär titel slutsåld räcker inte vårt lager till, och vi behöver beställa mer varor hos våra leverantörer. Under tiden är dina varor restnoterade och du får varan automatiskt levererad till dig så fort den kommit in på lagret.

Hur får jag Slöjdmagasinets nyhetsbrev?

Håll dig uppdaterad med vad som händer i med utgivningar av slöjdrelaterade titlar! Prenumerera på Slöjdmagasinets nyhetsbrev! Ange bara din e-postadress så får du nyhetsbrev några gånger per månad.
Läs mer på Följ Slöjdmagasinet!

Hur avanmäler jag mig från Slöjdmagasinet Nyhetsbrev?

Tråkigt att du inte längre vill ha slöjdnyheter från oss. Avanmälan gör du lika lätt som att du anmälde dig. Titta på nyhetsbrevet och “avanmäl” dig där.

0